Komentarji pregleda Nectar Mattress

109 komentarjev
Dodaj komentar
Ashley
21. januarja 2021 ob 12.02

Moja izkušnja z Nectarjem je bila vrtinec nizkokakovostnih materialov, slabe storitve za stranke, napačnih informacij in neskončnega čakanja.

Med razprodajo za praznik dela sem naročil vzmetnico Nectar, skupaj z posteljnim okvirjem King Size. Vsi moji predmeti so bili poslani ločeno, kar je bilo težavno, ker sem imel v dnevni sobi velikansko težko škatlo s posteljnim okvirjem, medtem ko sem čakal, da prispe vzmetnica, da sem lahko vse postavil. To me je tudi skrbelo, ker je imel vzglavje/okvir le 50-dnevno povratno okno in slišal sem, da lahko trajajo tedne, preden bodo vzmetnice prispele – kako bi lahko ugotovil, da mi je všeč okvir brez vzmetnice? Obrnil sem se na službo za stranke in zagotovili so mi, da se bo rok za vračilo začel na dan, ko prispe preostanek mojega naročila, ne pa na datum prispela vzglavja, da bi mi dali dovolj časa, da ga preizkusim.

Hitro naprej, ko je prispela naša Nectar vzmetnica, tako da smo vse razpakirali in postavili. Takoj sem bil razočaran nad kakovostjo vzglavja. Materiali so bili šibki, oblazinjenje je dišalo po požaru v skladišču (to je trajalo več tednov), vendar se je zdelo dovolj trdno, ko je bilo vse skupaj in vzmetnica na njem, zato smo ga poskusili.
Po nekaj tednih spanja na njem brez težav smo začeli opažati, da se postelja niha in da je spuščala rahle zvoke. Zato smo se odločili, da ga bomo poslali nazaj za vračilo. Obrnil sem se na službo za stranke Nectar, da obdelam vračilo, in povedali so mi, da smo izstopili iz 50-dnevnega obdobja. Rekel sem, da ne, nismo, imeli smo nekaj časa, ker so nam rekli, da se bo 50 dni začelo, ko bo vzmetnica prispela, vendar je predstavnik vztrajal, da to ni res. Poskušal sem se povezati z menedžerjem, pa nam nihče ni hotel pomagati. Torej nismo imeli sreče. Rekli so nam eno in potem drugo – lagali so nam.
Minilo je kakšen mesec in sredi noči smo se zbudili v nenadnem občutku padca. Osrednji drog se je podrl pod posteljo. Zbuditi se je bilo grozljivo, vendar smo bili v redu, nismo bili poškodovani in hvala bogu, da mačk enkrat ni bilo pod posteljo, kdo ve, kaj bi se lahko zgodilo. Poskušali smo popraviti palico, vendar je bila očitno zvita in ni bila poravnana. Videli smo tudi, da se je tanka plastična zaščita na nosilnih stebrih obrabljena in nam je med padcem na nekaj mestih vdrla tla iz trdega lesa.



Za njihovo priznanje je Nectar prosil za slike težave in ponudil, da pošljejo zamenjavo. Začasno smo tlakovane stvari skupaj, kolikor smo lahko, in med čakanjem previdno še naprej spali na okvirju. No, zamenjava se ni pojavila, ko je rekla, da bi se morala. In po sreči smo se tisto noč prebudili v še bolj grozljiv kolaps, tokrat z odpovedjo vzglavja. Na tej točki smo lahko videli, da so se vijaki dobesedno obrabljeni skozi poceni kovino nosilnih nosilcev.



Ponovno sem jih kontaktiral, rekli so, da je naročilo zgrešeno in da bi morali kmalu dobiti zamenjavo. Menda bi bilo to danes. Vmes smo spali na tleh. A čisto iskreno, ko sem videl, kako se je slava nosila, me je strah spati tudi na novem. Ti materiali bi lahko zadostovali za dvojno ali celo polno posteljo, vendar ta stvar nikakor ni narejena, da bi nosila težo dveh odraslih oseb.



Želeli smo samo vračilo denarja. Toda Nectar nam je to onemogočil in zdaj smo obtičali s to poceni imitacijo posteljnega okvirja.
Prav tako morate vedeti, da te prodaje sploh niso prodaja. To so cene, ki so vedno na voljo. Posteljni okvir, ki trdi, da je vreden 650 $, bi se morda prodal za 120 $ v diskontni trgovini. To je neverjetno poceni. Nekdo drug v pregledih je opazil, da ga lahko naročite pri Walmartu (pod drugo blagovno znamko) za 200 $ (preveril sem, da je to res).

Kar se tiče vzmetnice – je v redu. Ni super, ampak dobro.

Odgovori

Odgovori

Carrie
21. februar 2021 ob 14.52

Obrnite se na izdajatelja kreditne kartice. Če ste še vedno v 90 dneh od prvotnega nakupa, bi morali to urediti namesto vas.



Odgovori
lepa P
6. januarja 2021 ob 3.07

4 od 5 zvezdic??? Mislim, da ne. Tudi jaz sem se naučil na težji način in v procesu poskušanja vrniti to grozno vzmetnico. Potrebna je skupinska tožba. Preveč jih je prevaralo s strani tega podjetja in ima točne izkušnje. Nikoli več ne bom kupil mat na spletu. Lažne ocene. Odstranjeni pošteni. Še dobro, da obstajajo druga spletna mesta, kjer ljudje objavljajo resnico. Škoda, da sem jih videl prepozno. Želimo mi srečo pri vračilu denarja, tudi potem, ko mi je bilo v e-pošti povedano, da bom prejel celotno povračilo.

Odgovori
Nezadovoljna stranka
25. november 2020 ob ​​21.24

Nectar mi je prodal vzmetnico z odvratnimi rdečimi madeži, ki so videti kot kri, nato pa mi ni hotel vrniti denarja. Ne zaupajte tej družbi! Ne dajajte jim svojega denarja!

Odgovori
Joe Mayer
30. oktobra 2020 ob ​​16.02 uri

Najslabša uporabniška izkušnja, kar sem jih imel. Svojo vzmetnico sem naročil pred 22 dnevi in ​​naročilo še ni bilo dostavljeno, nenehno sem dosegal skriptna sporočila in nobene pomoči razen komentarja, da so zdaj zamujali. Obljubljajo 5-7 dni dostave, vendar je to čista laž. Edini odgovor, ki sem ga prejel, je, da bo prihodnji teden na njem morda premikanje, predvidevam, še ena laž. Ne izgubljajte časa s tem podjetjem. Že od prvega dne so me obravnavali kot smeti in so me potiskali naokoli z malo ali brez pomoči njihovih zaposlenih. Ne bodo mi dovolili vračila denarja, ker so ga po številnih mojih pritožbah glede zamude prestavili v fazo obdelave, vendar je zdaj v tej fazi že 4 dni. V tem trenutku me niti ne zanima žimnica, le vrni mi denar, da mi ne bo treba več spati na zračni vzmetnici.

Odgovori

Odgovori

oleg
25. novembra 2020 ob ​​10.47 uri

Popolnoma se strinjam z vašimi komentarji, imel sem isto izkušnjo, nikoli ne želim niti slišati o tem bednem podjetju, zapravljanje denarja

Odgovori
Suzanne
27. oktobra 2020 ob ​​15.11

Po obsežni raziskavi o vzmetnicah iz spominske pene za spanje na boku sem kupil Nectar. PO nakupu sem naletel na nekatera spletna mesta, kot je ta, kjer je bil negativen po negativni oceni objavljen natančneje o njihovi pošiljanju. Ko sem premagal svojo prvotno paniko, sem se odločil, da ker je bila vzmetnica tisto, kar sem iskal, sem odstopil, da bo morda trajalo tedne, da jo dobim. Naročilo sem oddal v četrtek, 22. oktobra, pozno zjutraj in prejel žimnico in brezplačne izdelke (verjetno ni vreden 300 $, ki jih oglašujejo – vendar sem preveč realističen, da bi mislil, da bi bili) danes pred 12:00. Ne vem, ali je šlo za srečo, lokacijo ali podjetje, ki je ponovno pregledalo svoje standarde pošiljanja, vendar je bilo to, da je vse prispelo tukaj v manj kot enem tednu, zelo lepo presenečenje. Zaenkrat je tako dobro.

Odgovori
frances ribaudo
30. septembra 2020 ob ​​13.45 uri

Vzmetnico želim vrniti, ker je premehka. Želijo veliko slik vzmetnice, vključno s slikami nekaterih oznak, do katerih ne morem priti kot vzmetnice v postelji s spustno platformo. Ne morem dvigniti vzmetnice, samo dvignite vogale, da zamenjam rjuhe. Druga težava ni ročajev na vzmetnici za dvig. Je kdo vprašal za slike? Ne zaupam vračilu denarja z vračilom.

Odgovori

Odgovori

J zelena
20. decembra 2020 ob ​​16.56 uri

Kupljen nektar nikoli več grozna vzmetnica in šokantna služba za stranke

Odgovori

Odgovori

Julie berglund
27. decembra 2020 ob ​​8.44

Z Nectarjem sem se imel grozno z mojo vzmetnico, ki so jo obljubili, da jo bodo prevzeli, in se nikoli ni oglasil, nato so me prosili, naj pošljem fotografije brezplačne posteljnine, zdaj ne razumem, zakaj tega niso nikoli vprašali ob prvem stiku. Zdaj sem poslal fotografije nove posteljnine in čakam na odgovor, vendar mislim, da bo morda moral sodelovati odvetnik, da dobim nazaj mojih 649 £. Vzmetnico sem imela samo en mesec

Odgovori
NJEGOVO
1. novembra 2020 ob ​​12.33 uri

Kontaktirala sem jih danes (31.10.) po prejemu žimnice dne 28.10. Moj fant je opravil raziskavo o posteljah, prebral ocene itd. in po 3 tednih po naročilu hibridne vzmetnice, z zamudo pri dostavi, sem hibrid preklicala in naročila Nectar.

Vzmetnico sem imel 2 noči spanja (kar 3) in sem že razočaran. Zame ta vzmetnica zadrži preveč moje telesne toplote, za kar sem upal, da ne bo. Sem naravni grelec in nisem dobro spal, ker se na Nectarju počutim kot v savni. Zrak sem celo znižal na 65 in trenutno sem v postelji brez prevlek, vendar je vročina ravno pravšnja.

Zato sem jih danes poklical, ker nikakor ne morem čakati najmanj 30 dni, da bi nekomu sporočil, da ta vzmetnica ne deluje zame. Po 1 uri 42 minut, ko sem se ukvarjal s predstavnikom, ki se je pogovarjal v krogih in mi ni hotel povedati, kje se nahaja klicni center, so mi rekli, da mi bodo poslali novo vzmetnico. Pojasnil sem, da če bi šlo za isto vzmetnico, bi še vedno ohranila toploto mojega telesa in to ni bila rešitev, ampak je samo podaljšala težavo. 6-krat me je dala na čakanje, da bi se menda pogovorila z nadrejenim, da bi poskusila dobiti rešitev, vrnila se je in rekla, da so njeni nadrejeni razpravljali o vrhuncu, vendar še 12 dni niso mogli dati naročila v sistem, moralo miniti najmanj 14 dni v skladu s politiko podjetja, preden so sploh lahko poskusili pomagati. Btw, ker se je zdelo, da pogovor teče v krogih, sem na koncu posnel na iPadu. Torej, sem rekel, to podjetje, s katerim sem porabil veliko denarja, za nekaj tako izjemno pomembnega zame, je v redu, če me pusti trpeti, ne pa spati, ker nočejo predelati vzmetnice še 12 dni (politika podjetja), kar pomeni Skupno 3 tedne s pošiljanjem na podlagi prejšnjih rokov pošiljanja.

Oprostite za tarnanje, namen je bil, da vas obvestim, da so takoj zahtevali, da pošljem slike vzmetnice in proizvajalčeve oznake po e-pošti. Tudi vzmetnice nisem mogel/ne morem dvigniti/premakniti, sem invalid, zato sem moral za to povabiti svojega zeta.

Nisem zadovoljen s storitvijo/politiko za stranke. Nectar pravi, da imajo rešitev, vendar me prisilijo, da čakam približno 3 tedne, da sploh izvem. Verjamem, da bom na koncu zahteval vračilo in bo to verjetno še bolj zahteven postopek glede na današnji klic!

BLAŽINE SO PO moje GROZNE! Velike blazine King so kot, da imate na postelji veliko vrečo zemlje. Ne vem, čemu služijo, sem zbegan. Manjši niso tako trdi kot vreče z zemljo za lonce, vsekakor pa ne karkoli, kar bi lahko uporabil.

Poleg tega politika vračanja ni tako neverjetna. Brezplačna darila niso brezplačna, če morate zahtevati vračilo, menda pred obdelavo vračila odštejejo znesek teh predmetov.

Upam, da bo to pomagalo mojim kolegom naravnim grelcem pri odločitvi, sovražim, da bi moral kdo drug trpeti, ker njihovo telo proizvaja toliko toplote.

Odgovori
Whitney McClusky
18. avgusta 2020 ob ​​12.08

NE KUPAJTE NEKTARA! Vzmetnico Nectar sem kupil že aprila z dovolj časa, da sem jo med selitvijo dostavil na naš novi naslov. Na spletni strani piše, da bo dostavljena v 2-3 delovnih dneh. po 5 ali 6 dneh še vedno ni bilo poslano. Preselili smo se in spali na tleh. Stopil sem v stik z Nectarjem in rekel, da želim samo preklicati svoje naročilo, da lahko kupim žimnico na lokalni ravni in STOČIM S TLA. Zavrnili so preklic mojega naročila, čeprav ni bilo poslano. Vložil sem zahtevek s svojo bančno/debetno kartico in denar mi je bil vrnjen……… POČAKAJTE, tu se še ne konča. Približno mesec dni po moji zahtevi se na vratih prikaže vzmetnica Nectar. Nectar je nato ugovarjal zahtevku z dokazilom, da je bil predmet dostavljen in moja kartica je bila ponovno zaračunana za vzmetnico. Nato sem moral začeti postopek vračanja z Nectarjem. Hitro so se odzvali in pobrali neodprto vzmetnico. potem je bilo odgovorov manj ali pa se samo ponavljajo. Zdaj je minil mesec in pol in še vedno nisem prejel povračila. Pravijo, da zahtevek ni zaključen, vendar sem govoril z oddelkom za terjatve v svoji banki in je bil znova zaprt, ko je bila moja kartica bremenjena pred več kot mesecem dni. Niso pošteno ali zaupanja vredno podjetje.

zmagovalci na plesu z zvezdami v preteklih sezonah
Odgovori

Odgovori

Roxana Campos
24. septembra 2020 ob ​​14.32 uri

NE DOBITE TE POSTELJE. To je najslabša izkušnja s strankami, kar sem jih imel v življenju. Vzmetnica, blazine in rjuhe so zelo slabe kakovosti. Rešite si težavo in se izognite za vsako ceno

Odgovori
Amy Mischler
6. avgusta 2020 ob ​​19.27

Svojo nektarsko vzmetnico sem kupila leta 2017. Je zelo udobna, a vroča. Zamenjam spalnico, ker nisem mogel spati, kjer je bila vzmetnica tako vroča, da se ponoči večkrat zbudiš. Tako se je moj starejši maček jezil name, ker sem dobil novo mačko, in se je nekaj časa brez moje vednosti lulal po vsej postelji. Nič hudega kajne? Imel sem garancijo za zamenjavo pokrova iz kakršnega koli razloga. Nectar noče spoštovati garancije za zamenjavo pokrova. O tem so torej lagali, o čem je Nectar še lagal, morda o kakovosti ali varnosti materialov? Zelo razočaran. Nikoli več ne bom kupoval pri Nectarju.

Odgovori
MJ
4. avgusta 2020 ob ​​9.05 uri

Podobna izkušnja. Luksuzni brezplačni predmeti so bili šala. Neudobne blazine. Rjuhe kot na Amazonu iz mikrovlaken za 20 $. Vzmetnica na Ebayu 24 $. Storitev za stranke je nočna mora. Poskušal sem preklicati po takem zajebanju z mojim naročilom, vzmetnica je prišla naslednji dan. Zadrževanje telefona več kot eno uro, spletni klepet slabši. Slab odgovor na e-pošto.
Upam, da bo vzmetnica sčasoma zdržala. Tega podjetja ne bi priporočil. Nedavno ga je kupilo podjetje Resident. Kupec pozor.

Odgovori

Odgovori

Tonya E
13. septembra 2020 ob ​​11.18 uri

Vzmetnico in nastavljiv okvir postelje sem kupil 26. julija, rekli so mi 7-14 delovnih dni za dostavo za spletno stran okvirja, ki je navedeno 7-21 delovnih dni. Večkrat sem klepetal in klical po e-pošti, ker je bila vzmetnica poslana, vendar okvir nikoli ni bil poslan, krili so 6+ popustov, na katere so bili kdaj uporabljeni samo 3, moj okvir zdaj prikazuje pošiljko do 23. avgusta in nočejo odgovarjati na e-pošto ali klepetati. Moje mnenje so odstranili s svojega spletnega mesta. Vložil sem pritožbo pri FTC in BBB. ZA VAŠO RAZMIŠLJANJE PROSIMO, POIŠČITE ŠE DRUGO POSTELJO ZA NAKUP. So nepošteni, neetični in nemoralni.

Odgovori

Odgovori

Debi Shaw
22. september 2020 ob ​​21.44

OMG, ne morete verjeti, kako si želim, da bi prebral te ocene, preden naročim nastavljiv okvir, vzmetnice in prevleko za vzmetnico. Blazine so bile brezplačne. Naročilo sem oddal dne 3.7.2020 in ga ŠE NISEM prejel!!! Vsaj dvakrat so mi rekli, da je moj okvir prišel, samo da bi ga dal nekomu drugemu, čigar naročilo je bilo oddano PO MOJEM!!! Ista oseba je napisala, da je Nectar res zajebal moje naročilo!!! Dali so mi popravek za pičlih 100 $, kar ni niti 10 %!!! Zapravil sem več kot 1600 $!!! Pred kratkim je prišel moj okvir, vendar je bil podarjen nekomu drugemu! To je NAJSlabša služba za stranke, ki sem jo KADAR SREČIL! Dal sem vedeti, da njihova majhna prilagoditev za 100 $ na moj račun NI VEČ sprejemljiva!!! Zaslužim si veliko več!!! Dvakrat sem jim tudi rekel, da če NE bodo takoj dostavili in pripravili mojega naročila, ga lahko prekličejo in mi vrnejo račun za TRI MESECE, ki sem jih že plačal!! Tudi jaz NIKOLI več ne bom posloval s tem pokvarjenim podjetjem!!! Samo ignorirajo moje želje in zahteve po preklicu naročila in povrnitvi denarja, ki so mi ga očitno ukradli! NI ODGOVORA!!! Najbolj neprofesionalno podjetje vseh časov!!! Njihova nenehna aroganca in popolna nezainteresiranost za dobro ravnanje s svojimi strankami jih bosta dohitela in porušila njihov posel!! Našel sem ime in naslov podjetja za predsednika in izvršnega direktorja. Nameravam mu pisati, da vidim, če ima kaj pojma o ustrezni storitvi za stranke. Ali celo skrbi, kako slabo se ravna z njegovimi strankami!!! Če še vedno ne bom zadovoljen, bom vložil pritožbo na Urad za boljše poslovanje IN Državno pravobranilstvo. Dobil sem vse informacije, ki jih potrebujem za to. Recenzije o vzmetnici in nastavljivem okvirju sem prebrala v članku o 20 najboljših vzmetnicah za leto 2020. Zelo mi je žal, da teh ocen nisem prebrala do zdaj. Naučil sem se zelo pomembne in boleče lekcije. Zajebal sem! Jezen sem in se počutim tako neumno! Vsekakor upam, da mi ne bodo povzročali težav z vračilom denarja, kot so to počeli do zdaj!! Kako lahko to grozljivo podjetje prejme toliko odličnih ocen??? Resnično ne razumem! Hvala, ker delite svojo zgodbo!!!

Odgovori

Odgovori

Valerie Dunworth
5. oktober 2020 ob ​​17.42

Opazil sem različno konsistenco od leve proti desni žimnice po 10 dneh..klical in me prosili za slike itd..to sem naredil in pokazal jasno različne mere. Prosil za zamenjavo! Rekel sem ne, da je znotraj razpona 1,5′ vdolbine..dejstvo, da je ena stran postelje popolnoma mehkejša od druge, je moja težava, vendar to točko preprosto ignorirajo. RAZPRAVA KONČANA!

Odgovori
STEVEN BERTOLDI
3. avgusta 2020 ob ​​19.06

Nakup te postelje je bila najslabša nakupna izkušnja v mojem življenju

Moja prva vzmetnica (King), ki sem jo kupila, je bila pokvarjena (5 palcev prekratka). in prejel po tednih

khloe kardashian preden je shujšala

Potem je bila moja nadomestna vzmetnica, ki sem jo moral kupiti pred vračilom denarja (California King), napačna postelja. Poslali so mi kralja!!

Prejel sem dve napačni/pokvarjeni vzmetnici!

S svojim naročilom se še vedno ukvarjam že več kot 2 meseca in NI KONCA.

PROSIMO, NE KUPUJTE.

Odgovori
Karkoli
27. julij 2020 ob ​​23.52

Seznam pritožb se nadaljuje in nadaljuje. Kje začeti? Brezplačne rjuhe, prevleke za vzmetnice in blazine so prejeli od naključnih prodajalcev, lol, niti od nektarja. Vse stvari imam v razmaku tednov, razen podlage. tega še vedno nimam. Imajo prodajne dneve na koncu, VEDEJO, da zaloge nimajo več tednov, če ne celo mesecev, NI NIKOLI ne povedo, koliko časa bo trajalo, da prejmejo artikle. Še vedno ne vem, kdaj bom dobil svojo podlago. Ta družba je odvratna. Nimajo telefonske linije za stranke in stranke čakajo na spletu v klepetu UR, preden jim pomagajo. Samo danes sem čakal 4,5 ure, da so mi pomagali. 4,5 URE!!!!!!!!!!!! Podjetje svojim zaposlenim ne daje sredstev, ki jih potrebujejo za učinkovito pomoč strankam. Predstavniki dobesedno Ugibajo, KDAJ BOSTE PREJELI SVOJE PREDMETE. Pišem pismo na sedež. Če želi še kdo napisati pismo, ga pošlji Resident by Nectar na 2000 University Avenue El Palo Alto, CA 94303 ZDA. Telefonska številka 888-863-2827

Odgovori

Odgovori

A. Golding
29. julij 2020 ob ​​15.18

Hvala, ker ste delili, kaj se je zgodilo z vašim naročilom. Pred kratkim sem nekajkrat objavil tukaj. Prosim preberite mojo izkušnjo z Nectarjem, objavljeno pod A. Golding.

Odgovori
Christy Vazquez
25. julij 2020 ob ​​20.24

Konec aprila sem naročila vzmetnico in nastavljiv posteljni okvir. O zamudi pri pošiljanju ni bilo omembe, je pa bilo pričakovano. Vzmetnico sem prejela v enem mesecu in je udobna. Malo mehkejši od pričakovanega, vendar sem zadovoljen z vzmetnico. 60 dni po oddaji prvotnega naročila sem prejel nastavljiv posteljni okvir. Medtem sem se obrnil na Nectar po telefonu/e-pošti in storitev za stranke je nočna mora. Ne morete doseči nikogar in ko to končno storite, izrežite in prilepite odgovore, ki ne obravnavajo nobenih vaših pomislekov. Vsak odgovor je od novega predstavnika, tako da ne pridete nikamor. Posteljni okvir, ki sem ga prejel, je bil očitno rabljen/vrnjen artikel. Bila je strašno opraskana, manjkal je motor, zaskočili so se vijaki za noge in manjkal je napajalnik. Nazaj k storitvam za stranke in tekanju z njimi. Rekli so mi, da bodo poslali novega in da naj stari okvir postavim na robnik, da ga bo smeti pobral brezplačno. V moji občini tega ni. Prevoz predmetov pri vas doma je drag, zato sem moral najeti kramp in ga za plačilo odpeljati na smetišče. Mine še en mesec spanja na vzmetnici na tleh (skupaj več kot 90 dni) in na tej točki vprašam za vračilo denarja. Nectar na koncu odgovori, da moram biti v poskusnem roku 50 noči, da dobim povračilo. Za IZDELEK, za katerega trenutno plačujem in ga še nisem SPALA. To je bil izjemno frustrirajoč proces. Če iščete vzmetnico, je zdaj v trgovinah z opeko in malto na voljo veliko odličnih ponudb. Preživite v svoji skupnosti in pustite to spletno nakupovanje vzmetnic pri miru. Ni vredno težav. Lekcija naučena.

Odgovori
B. Trapp
24. julij 2020 ob ​​9.57 uri

Imam enake težave z vrnitvijo, ki jo je dalo toliko izkušenj. Ena stahl taktika za drugo. Prijavim jih na boljši poslovni biro, če ne bom imel ustrezne rešitve za to domnevno garancijo. Trajalo je več e-poštnih sporočil in z vsakim vam predlagajo, da kupite eno od njihovih drugih vzmetnic. Zdaj želijo, da obdržim vzmetnico z možnostjo znižane cene. Zelo sem razburjen zaradi njihove taktike. Tega podjetja ne bi priporočal.

Odgovori

Odgovori

Jayne
28. avgusta 2020 ob ​​10.23 uri

Zdaj grem skozi te taktike zamude! Po e-pošti pošiljam od maja 2020 in je že skoraj september 2020. Vse, kar naredijo, je, da se opravičijo in odložijo navodila, kako vrniti svojo vzmetnico! Zakaj ni številke službe za pomoč strankam, s katero bi se lahko pogovarjali z osebo?!! Ne želim vzmetnice in ne bodo mi povedali, kako naj se vrnem. Najslabša izkušnja doslej!

Odgovori

Odgovori

Bonnie
3. septembra 2020 ob ​​10.54 uri

Pravkar sem začel začeti postopek vračila kupnine, potem ko sem prebral te komentarje, nimam toliko upanja, vendar sem se pogovarjal s pravo osebo v oddelku za vračila. Tukaj je njihova številka 8884254854

Odgovori
Bojan peovski
18. julij 2020 ob ​​23.19

Če bi jim lahko dal nič zvezdic, bi jim dal. Senčno in neetično podjetje ter grozna in neobstoječa služba za stranke. Potem ko smo vzmetnico nekaj tednov preizkusili, smo se odločili, da ni za nas, in začeli vrniti. Skratka, vrnili so le približno 50 % začetne kupnine, saj po njihovem mnenju nismo vrnili vključenih brezplačnih, česar se ob nakupu vzmetnice nismo mogli odpovedati. Kakšna senčna praksa. Privabijo vas k nakupu s svojo 365-dnevno politiko vračila, nato pa vas zajebavajo z izgovori. Držite se stran od tega podjetja. Na koncu smo šli z vzmetnico Avocado.

Odgovori

Odgovori

Jim Bowen
17. september 2020 ob ​​21.54

Kupil sem nektar spalni king-size in se ni izšlo zaradi neprijetno tople spominske pene. Ko sem stopila v stik z Nectarjem, je agent po telefonu nakazal, da je moja telesna teža morda vzrok za odvečno vročino – jaz sem moški, težak 160 funtov! Zdaj sem začel vaditi na tej vzmetnici in jo uporabljati kot trampolin – s polnim namenom, da jo vrnem.

Moj osebni sum je, da bo to podjetje, tako kot številna druga nova vzmetnica v bloku, pospravilo čim več denarja, preden bo propadlo in se izognilo morebitnim 365-dnevnim vračilom.

Odgovori
Dylan
15. julij 2020 ob ​​14.03 uri

Vau. Resnično želim, da bi vse to prebral pred nakupom. Nikoli več ne bom šel skozi njih. 1100 $, porabljenih za prejem množice dodatnih predmetov, nismo dobili NI predmetov in nismo dobili niti postelje, ki smo jo naročili. Namesto tega so nam dejansko poslali dreamcloud, ki ga imamo radi in ga bomo obdržali, vendar ne priporočam nakupa dreamclouda, ker je v lasti istega podjetja. Najslabša storitev za stranke. Želim si, da bi obdržali Nest Bedding. Z njimi ni imel nobenih težav. Težko je verjeti, da je takšno podjetje sposobno te negativne izkušnje skrivati. NE KUPUJTE.

Odgovori

Odgovori

Chris
24. julij 2020 ob ​​4.38

Skupaj s podlago sem kupil tudi queen size vzmetnico. Vzmetnica deluje dobro, vendar je podlaga zelo slabe kakovosti. Ni trajalo niti 2 meseca, preden je popolnoma razpadlo! Te temelje NISO zajete z doživljenjsko garancijo. In služba za pomoč strankam se trenutno ukvarja z vračilom denarja.

Odgovori

Odgovori

Suzanne
12. avgusta 2020 ob ​​18.14

Želim si, da bi pred tem nakupom prebral več mnenj strank. Tudi mi smo dobili podlago, zaradi katere je gibalni vidik te žimnice hec. Nisem prepričan, iz česa je narejen, vendar je zelo krhek in prilagodljiv, kar vem, da ne bi smel biti. Pričakujem, da bom težko dobil povračilo za fundacijo, vendar si bom zagotovo prizadeval. Prepozno je, da bi pripeljali podjetje za izdajo kreditnih kartic, saj smo to že od junija, zdaj pa je avgust. Temelj je prispel prejšnji teden. Bili so plačani, tako da jih verjetno ne bo zanimalo tako ali drugače. Ko je vzmetnica trajala čez en mesec in potem še en mesec brez okvirja, dejstvo, da moja noseča snaha (roje v septembru) ni mogla spati na tleh, ju ni niti malo motiviralo. Da ne omenjam, da je priti do storitve za stranke nočna mora. Predvidevam, da v tem trenutku nimamo izbire, da bi si prizadevali za zadovoljstvo, vendar bomo vsem povsod odsvetovali to podjetje.

Odgovori
Thomas Swales
8. julij 2020 ob ​​15.53 uri

Storitev za stranke je grozna!! Naročite vzmetnico superking in dobite veliko king size DVAKRAT!! Tretjič, ko se je kombi pokvaril, so zahtevali preklic naročila in naslednji dan so prevzeli. Še vedno čakam na vračilo in nimam vzmetnice. Ne kupujte, razen če želite spati na kavču teden ali dva.

Odgovori
Faiyaz
4. julij 2020 ob ​​14.43

Najslabša je nektarjeva vzmetnica. Ne zapravljajte svojega denarja. Verjemite mi, da sem ga kupil, vendar ne morem spati na njem.

Odgovori

Odgovori

Faiyaz Siddiq
17. julij 2020 ob ​​7.05 uri

Nectar je zelo pošten. Kupila sem vzmetnico, vendar je bila mehka, poslala sem jim e-pošto, potem so mi vrnili vzmetnico in mi vrnili celoten znesek denarja, zato hvala Nectar.

Odgovori

Odgovori

Aimee
21. julij 2020 ob ​​21.45

Koliko časa je trajalo, da so dobili vračilo in ali so prevzeli vzmetnico. S tem se poskušam spopasti že 3 mesece.

Odgovori

Odgovori

Bree
7. februarja 2021 ob 12.28

Hej, Aimee, ali te je kdo kdaj kontaktiral in ali si lahko dobil povračilo? Jaz imam svojega že dva tedna in ti povratni pregledi mi povzročajo nočne more. Upam, da vam je uspelo! Želim si samo upanja, da dobim denar nazaj

Odgovori

Odgovori

Alexa
13. februarja 2021 ob 19.30

Hej, tudi mene to zanima? Pravkar sem oddal tudi svoj zahtevek za vračilo

Olivia
1. julija 2020 ob ​​5.15

Videla sem toliko negativnih ocen o storitvah za stranke in sem se zelo obotavljala, da bi jih kontaktirala, vendar so bile dejansko res odlične?? Moj partner misli, da je vzmetnica premehka in je želel nekaj trdnejšega (nisem izbirčen, lahko spim na ničemer) Za vračilo sem kontaktiral nektar in poslali so nam brezplačno trdno vzmetnico in nam povedali, da če je še vedno problem, ne bo vplival naše vračilo. Zelo zelo zadovoljen s tem!

Odgovori

Odgovori

A. Golding
14. julij 2020 ob ​​12.27 uri

Olivia,
Da, prebral sem, da bodo poslali
nastavek brezplačno, da ohranite prvotno nabavno ceno vzmetnice.
Naredite nam bralcem uslugo ... če vam na koncu še vedno ni všeč vaša vzmetnica in nato od podjetja zahtevate popolno vračilo, prosimo, da strankam The Sleep Judge sporočite, koliko tednov traja za vaše popolno vračilo in tudi koliko e-poštnih sporočil naprej in nazaj moraš iti skozi, PREDEN končno poskrbijo za domačina
neprofitna dobrodelna organizacija, da ga prevzamete z vaše lokacije, OK? Hvala!

s spoštovanjem,
A. Golding

Odgovori
AGolding
30. junija 2020 ob ​​4.07

Kar me razume, je, da sta Dreamcloud in Nectar v lasti istega podjetja, rezident v San Franciscu, CA.
Pred več kot enim letom sem kupil njihovo vzmetnico Dreamcloud in vedel sem, da je zelo hitro na vroči strani in preprosto pretežko zame… njihova služba za stranke ni bila nič drugega kot prijazna, hitro se je odzvala, in potem, ko sem moral poskrbeti za donacijo Salvation Army posteljo, sem dobil denar nazaj. Bili so zvesti svoji trditvi, da je stranka zadovoljna. Bil sem navdušen in jim povedal, kako sem bil navdušen nad njihovo poštenostjo.
Na koncu sem na Amazonu kupil posteljo za sto dolarjev, ki je bila težja od Dreamclouda, in zanjo je bilo treba kupiti topper. Preskočim eno leto naprej in pomislim, da bi še enkrat poskusil dobiti boljšo vzmetnico.
Oglaševanje in ocene na spletni strani NECTAR so me popolnoma 100% prevarali. Ja, tudi ta postelja je trda. Poslal sem več e-poštnih sporočil in sem se pogovarjal.
Komplet rjuh je prispel 3 tedne po žimnici in ga nisem odprl. Moti me, da so na moji potrditvi naročila navedli, da bo poslan komplet polne velikosti, vendar sem naročil vzmetnico velikosti Twin XL. Zato sem jim poslal e-pošto, naj pošljejo celotno velikost. Nikoli nisem dobil odgovora.
Nekega dne PO prejemu napačne velikosti (mimogrede, povratni naslov je Dreamcloud, LLC z naslovom Long Beach CA), sem prejel 2. paket (nisem odprl) od GBS Enterprises v Poolerju, GA. Čeprav ga nisem odprl, sem prepričan, da gre za komplet polne velikosti, saj od vznemirljivega nakupa te NECTAR vzmetnice nisem naročil ničesar.
Prebral sem nekaj o tem, da FTC zahteva od rezidenta, da odgovori na njihovo poizvedbo v letu 2019, RESIDENT pa se ni niti potrudil odgovoriti ZVEZNI TRGOVINSKI KOMISIJI?
Morate biti precej arogantni samozavestni (ali bolj samozavestni), da odpihnete agencijo, ki vas lahko in bi lahko tožila za milijone, da pomagate nam, nizkim potrošnikom, ki so bili ali bodo ali bodo dopolnili 100 let. %, ki ga je to podjetje ugrabilo!
prosim. Pošljite pismo, opombo, tweet, objavo na Facebooku in o tem močno razglasite. D E K E P T I V E
podjetje, katerega edini cilj je vsaj prek njihovega izdelka NECTAR dobiti vaš denar in se boriti proti vam, dokler lahko, da vam denarja ne vrnejo.
V e-pošti sem jim povedal, da bom kontaktiral CALIF. Guverner Newsome, CALIF. Generalni državni tožilec in FTC.
Če nas bo dovolj potrošnikov povedalo, kaj se dogaja, se bo sčasoma nekaj naredilo, da bi preprečili to očitno vrsto potrošniških GOLJUF, in povrnjeni bomo za tisto, kar so nam nezakonito vzeli.

Odgovori

Odgovori

A. Golding
23. julij 2020 ob ​​21.40

Odgovarjam s posodobitvijo svojega lastnega pregleda, če bo to pomagalo stranki, ki je bila prav tako oplenjena. Danes je 23. julij 2020 in pred nekaj dnevi sem prejel 3 različna e-poštna sporočila, v katerih so me obvestili, da je bilo celotno vračilo poslano nazaj na mojo kartico. Sploh jim nisem zaupal in sem čakal, dokler nisem preveril in videl, da je bilo položeno nazaj. Zaradi tega, skozi kar so me spravili in kako goljufivi so, ne morem niti zbrati e-pošte z zahvalo, saj si tega ne zaslužijo. Upam, da bomo nekega dne izvedli celotno zgodbo Resident Nectar in Dreamcloud. Slab mi je od tega, koliko strank so povili in jih še naprej, sem skoraj prepričan. Presrečen bom, ko bom nekega dne prebral, da je bila razkrita njihova večna prevara in je FTC 3 lastnike oglobila z milijardami.
Ali pa nekaj zelo blizu in vsem strankam so takoj povrnili izgubo.

Odgovori
Meredith
29. junija 2020 ob ​​9.39

Absolutno najslabša izkušnja doslej. Služba za stranke tedne ignorira e-pošto. Končno so prejeli odobritev vračila, vendar niso priložili obrazca za donacijo skupnosti (precej prepričan, da je bilo to namerno, da se to zavleče še naprej). NE KUPAJTE NIČ OD TEGA PODJETJA.

Kupil sem okvir, vzmetnico, prevleko in dobil promo vzglavnike. Dobesedno vse je prispelo v razmaku vsaj 1-2 tedna, tako da tudi če prejmete vzmetnico, jo ne boste imeli na kaj položiti ali pokriti do 4 tedne, preden vse prejmete.

Obrnili se boste na službo za pomoč strankam in dobili boste neprekinjeno vožnjo, predvsem brez odziva že več let.

Vzmetnica je bila od prvega dne grozno trda in se ni nikoli zares izboljšala, vendar sem jo moral sesati in na njej spati vsaj 30 dni, preden sem jo lahko vrnil. Mimogrede pravijo, da je obdobje prekinitve…LAŽNIVCI…Na koncu sem kupil običajno/hibridno vzmetnico z vzglavnikom (Stearns&Foster) in mi je od prve noči všeč vsak večer na njej.

Glede na druge ocene…ki bi mimogrede moral prebrati bolj poglobljeno, preden sem kupil pri tem podjetju, saj je VSE res…so GROZNI, tako kot njihovi izdelki), kdo ve, kakšne težave bom moral podariti to strašno TEŽKO vzmetnico za povrnitev katerega koli dela odloženih sredstev.

Zamude so njihova najboljša taktika, zato bodite vztrajni. Ne glede na izid bom o njih poročal BBB in generalnemu državnemu tožilcu PA.

Odgovori
Ari
25. junija 2020 ob ​​23.12

Za tiste, ki so kupili ali se zanimajo za nakup spletne vzmetnice, se morate zavedati prevare, ki jo izvaja Nectar Sleep, ki je tako pametna kot zvijača in goljufija.

Nectar Sleep, tako kot vsa spletna podjetja vzmetnic, ponuja preizkusno obdobje brez tveganja, v katerem lahko ugotovite, ali so vam njihove vzmetnice všeč ali ne. Njihovo spletno mesto to oglašuje kot našo 100-odstotno 365-nočno preizkusno obdobje brez tveganja.

Ko obiščete njihovo spletno stran za nakup vzmetnice, ob vsakem nakupu vzmetnice (rjuhe, blazine, ščitniki za vzmetnice) oglašujejo promocijsko ponudbo 499 $ brezplačnih dodatkov. Zdi se, da je to časovno omejena ponudba z odštevalnikom časa na spletnem mestu, vendar je prisotna že nekaj mesecev. Prav tako se zdi, da je prostovoljno, za kar se morate odločiti, in so precej agresivni do tega, da to počnete, z več pojavnimi okni in prisilnimi kliki, ki se jim je treba izogniti. Toda tudi če ne kliknete ponudbe, je vaša košarica za odjavo vnaprej napolnjena s temi izdelki. Poleg tega je nemogoče v celoti odstraniti vse te izdelke iz vašega vozička, tudi če želite. Morda si mislite, kako radodarna. Tem promocijskim artiklom dodelijo napihnjene, poljubne vrednosti in vas obvestijo, da ste prihranili 500 $, če ste te izdelke dobili brezplačno. Vendar pa je naslednja vrstica zakopana v drobnem tisku njihovih določil in pogojev: Vključeni promocijski izdelki niso primerni za vračilo. Ob vračilu ležišča se vrednost vključenih promocijskih artiklov odšteje od skupnega zneska vračila.

Prevara deluje takole: Nectar vas prisili, da z naročilom sprejmete poceni, nekvalitetne promocijske artikle, ki jim pripisujejo poljubne in napihnjene vrednosti. Ko nato v poskusnem obdobju poskušate vrniti vzmetnico, vam to vrednost odštejejo in ta denar obdržijo. Tako nikoli ni nobenega načina za pridobitev celotnega povračila, ki je implicitno obljubljena v njihovem preizkusu brez tveganja.

Na koncu je to res preizkus brez tveganja, vendar samo za Nectar Sleep in ne za potrošnika. Kakorkoli že, bodo v žep pospravili 500 $ vašega denarja, ne glede na to, ali so vam všeč njihove vzmetnice ali ne.

Opozorjen je oborožen.

Odgovori

Odgovori

Lindsy Hively
19. julij 2020 ob ​​23.26

dogovorjeno. Poceni izdelki v patetični zvijači, na katero smo padli.

Odgovori
Emily Joyce-Brady
18. junija 2020 ob ​​13.29

Storitev za stranke je GROZNA. NI MOGOČE stopiti v stik z nekom po telefonu, čakal sem eno uro in se ni nihče oglasil. Poskušal sem poslati e-pošto in nihče ni odgovoril. Zdaj čakam na klepet na spletu in sem 95. v vrsti, nihče nima časa čakati tako dolgo. Počutim se zelo razočaran in vse kar poskušam storiti je, da spremenim naslov za pošiljanje.

Odgovori
Emily Joyce-Brady
18. junija 2020 ob ​​13.25

Svoje vzmetnice še nisem prejel, bom dal oceno, ko jo dobim. Želim pa komentirati njihovo storitev za stranke. NI MOGOČE stopiti v stik s predstavnikom službe za stranke. Bil sem na čakanju eno uro in nihče se ni oglasil. Poslal sem e-pošto na e-poštni naslov, naveden na njihovi spletni strani in nihče ni odgovoril. Zdaj čakam, da z nekom poklepetam in sem 95. v vrsti. Nihče nima časa čakati tako dolgo. Zelo sem razočaran in vse, kar poskušam narediti, je posodobiti svoj naslov za dostavo!

Odgovori
michael
11. junija 2020 ob ​​13.46

Kako lahko ocenite podjetje s 5 zvezdicami, ko je stranskih na tisoče pritožb? Čestitam vam, ker dovolite komentarje, ker ne vem, ali je kdo opazil, da so javne ocene cenzurirane. Kako vsaka posamezna ocena prinese 4 zvezdice ali več? Enega od teh sem kupil v maloprodajni trgovini, ki je na njihovi spletni strani navedena kot pooblaščeni prodajalec. Ne morem registrirati postelje, tako da imam v bistvu zelo drago vzmetnico, ki se lahko uporablja, ker ni garancije. Vsi tukaj imajo prav, če ne morete stopiti v stik s podjetjem ... garancije ni!

Odgovori
Patrick je vstal
18. maja 2020 ob ​​2.02 uri

Ne zapravljajte svojega denarja!!! Popravil sem 1200 $ za peno, ki se potopi in zgornji spodnji del se dvigne, ko sem na postelji.

Odgovori
Roxana Campos
15. maja 2020 ob ​​23.51

NE KUPUJTE PROSIM!! Našega smo naročili pred 3 tedni in je včeraj prispel brez blazin, ščitnika za vzmetnico in rjuh, ki smo jih naročili. Bili smo tako razburjeni, da smo ga pustili razširiti za 24 in je še vedno le 9 palcev. Dobiti ga je bilo tako težko, da bo vračilo nočna mora. Tako sem žalostna in razočarana in jezna. NE ZAPRAVITE SVOJEGA DENARJA NAJSlabša izkušnja

Odgovori
Julia
12. maja 2020 ob ​​16.19

Grozna storitev za stranke. Naročilo je bilo opravljeno pomotoma, takoj sem se obrnil in poskusil preklicati. Njihova telefonska storitev je prekinjena zaradi covid19 in niso odgovorili na moja več e-poštnih sporočil. Govoril sem v klepetu (moralo sem počakati pol ure) in res so se igrali neumno, ko so citirali še eno oceno. Moja banka nas bo ščitila pred polnimi stroški, a kakšna grozna izkušnja z Nectarjem. Nikoli ne pišem recenzij, a čutil sem, da tudi jaz potrebujem.

Odgovori
Brett Portell
7. maja 2020 ob ​​3.05

Nikoli ne bi nikomur priporočil tega podjetja. Več telefonskih klicev in več e-poštnih sporočil in težava, ki traja že mesec dni, ni rešena.

Oddano naročilo, vzmetnica je prispela pravočasno. Dovoljeno, da se vzmetnica razširi en teden, v okvari. Vzmetnica je imela datum, da je zaprta od 12. 2019… 5-6 mesecev vakuumsko zaprta, ni čudno, da se ni pravilno razširila.

mj pred in po plastični operaciji

Poklican servis za stranke. Čakal sem 2 uri, da je nekdo dobil telefon
To je bilo po tem, ko sem več kot eno uro čakala na spletnem klepetu, da me je predstavnik službe za stranke prekinil.

Končno se pogovorite z nekom, prisilili so me, da sem skakal skozi obroče in pošiljal vse vrste različnih fotografij.

Originalna vzmetnica ni imela nobenih informacij o garanciji, kot sem jih videl v videoposnetkih za razpakiranje, ni bilo modre torbice.

Hitro naprej na nekaj dni nazaj, prihaja nadomestna vzmetnica, v groznem stanju. Škatla je videti, kot da je bila vržena skozi sekač. Ne odpiram te matte, nočem je. To morajo vzeti nazaj. Zdaj vsak dan ignorirajo moja e-poštna sporočila in spletni klepet je neumen. Po e-pošti sem jim poslal fotografije, kako je škatla prispela.

Pošiljajo mi tudi liste napačne velikosti, prav tako jih ne zamenjajo.

Morala zgodbe, ne izgubljajte časa s tem podjetjem.

Poklical bom BBB in bremenil nazaj prek svoje banke, ne zapravljam več energije zanje. V vseh oblikah in oblikah so nesposobni.

Odgovori

Odgovori

Becky
3. junija 2020 ob ​​8.34

Ali imate njihov povratni naslov? Pri njih sem kupil blazino. Tekstura mi ni bila všeč in sem se odločil, da jo vrnem, storitev za stranke je bila grozna. Želel sem dobiti njihov naslov za vračilo. Čeprav piše brezplačna preizkusna različica in vrnitev. Mislil sem, da mi bodo poslali e-pošto z oznako za vračilo. Res slab PR

Odgovori
Drugič
13. aprila 2020 ob ​​16.08

Raje upajte, da boste uživali v svoji vzmetnici, saj je skoraj nemogoče vrniti vzmetnico ali okvir nektarskim vzmetnicam. Radi vam dajejo tek naokoli.

Odgovori
njegovega
26. marec 2020 ob ​​16.13

Še nikoli v življenju nisem doživel tako grozne storitve za stranke, zavajajo in nočejo vrniti vašega denarja. Imam dve milijoni dokumentiranih klicev, da bi poskušal vrniti denar za okvir, ki je bil pokvarjen, in vzmetnico, ki sem jo vrnil v 1 tednu … še vedno brez vračila denarja in brez odgovorov

Odgovori
D.M.
12. septembra 2019 ob 4.08

Grozna vzmetnica!! Počutil sem se v redu 1. mesec. Potem kot živi pesek ali blato. Nato se je začel prebujati z otrplostjo tele in stopal. Prekinila je cirkulacijo. Končno je na robniku. In imamo vzmetnico, ki ni narejena iz spominske pene. In lahko spimo.

Odgovori

Odgovori

Jason
2. julij 2020 ob ​​19.46

NE KUPUJ!!!!! Nektar je šala podjetja. Na svojo vzmetnico sem čakal več kot 40 dni. Odmerek storitve za stranke ne obstaja, kličete ali pošiljate e-pošto, vendar nikoli ne prejmete odgovora. Resnično si želim, da tega ne bi kupil na spletu. Za boljši rezultat je bolje, da greste v trgovino s pohištvom.

Odgovori
nebo
20. aprila 2019 ob 6.01

Kupci, pozor, prejmem svojo škatlo, popolnoma prelomljeno ležišče je izpostavljeno. Poskušam ga vrniti tja, delam vse, razen da ga vrnem. Sam bom moral poiskati naslov plačila za vračilo in poklicati Amax, da mi ga odstranijo z računa. Lepa storitev za stranke

Odgovori
Tere hidalgo
16. aprila 2019 ob 16.10

Vau. To je super vzmetnica. Nujno potrebujem novo vzmetnico. Pravkar sem imel 65. rojstni dan in sem mislil, da bi se moji otroci lahko pridružili in mi ga priskrbeli, a niso mogli. Hvala za to priložnost.

Odgovori
Bobbie Siewert
15. aprila 2019 ob 19.39

[email protected]Ponoči moram bolje spati in nova vzmetnica lahko naredi veliko razliko.

Odgovori
Bobbie Siewert
15. aprila 2019 ob 19.32

[email protected]Vsak bi moral dobiti novo vzmetnico vsakih 7 let.

Odgovori
Pamela Gard
15. aprila 2019 ob 17.21

Odlična kvaliteta in dizajn. Rad bi spal na teh visokokakovostnih vzmetnicah! Hvala za priložnost!

Odgovori
Marlene Burkett
15. aprila 2019 ob 18.11

nova vzmetnica bi bile sanje

Odgovori
Robert
3. marca 2019 ob 22.39

Moje priporočilo, prosim, pazite, da ko nakup tega izdelka ni za vsakogar, postopek vračila je šala, bolečina v rit, so mi rekli, da bi vrnili denar, vzmetnico sem moral podariti v dobrodelne namene. mesto je rekel da, vendar moram plačati 50 $, da ga poberejo in očistijo. Na koncu obdržim to sranje. Vrnitev brez težav Mislim, da ne.

Odgovori
Justin
3. marca 2019 ob 23.29

Vzmetnica: 3-4 zvezdice
Storitev za stranke: Nesramno do prijazno. Dejanska storitev? Ubogi.

Približno nekaj tednov, odkar spim na nektarski vzmetnici. Zaenkrat so izkušnje dobre. Ampak servis.. Imel sem dve enaki vzmetnici, je prišel po naključju, tam se je vse začelo. Trajalo je večno, da sem bil povezan s predstavnikom službe za stranke. Klepetal, čakal ure in se nikoli ni povezal. Telefon je po eni uri končno dobil enega. Odložil mi je slušalko. Ponovno poklican, po čakanju še približno pol ure, povezan. Bil je prijazen. Toda trajalo je tudi večno, da se stvari uredijo. Vračilo denarja sem se moral ponovno obrniti po enem tednu, odkar je vzmetnica prispela v njihov objekt. In trajalo bo še kakšen teden, da se bo odrazilo na mojem računu. O, dobro.
In ena od drugih vzmetnic, ki sem jih naročil, je bila strgana, verjetno je bila preluknjana med prevozom. Isti predstavnik je rekel, da bomo takoj poslali novo prevleko za vzmetnico! ... očitno ni bilo poslano še nekaj dni. Po nekaj dneh se je odzval drug predstavnik in rekel, da bom to takoj poslal! Počakaj.. Takoj so mi rekli! pred nekaj dnevi. In po vsem tem ga ne pošiljajo s hitrim pošiljanjem.

kdo izgleda zooey deschanel
Odgovori
John H
13. februarja 2019 ob 10.19

Z ženo imava vzmetnico Nectar queen že dva tedna. Vzmetnica je veliko trdnejša, kot smo pričakovali, in še vedno imamo težave z odpadnimi plini. Po vaših izkušnjah se bo vzmetnica čez čas nekoliko zmehčala in če da, koliko časa bo trajalo? Enako vprašanje za Offgases, koliko časa običajno traja, da odidejo?

Odgovori
Jack Schneider
21. januarja 2019 ob 10.57 uri

Pazite na politiko 100% vračila. Je varljivo in zavajajoče. Moja žena ni marala za izkušnjo s spominsko peno, in ko sem žimnico vrnil prek njihove donacijske povezave z vojsko Salvation Army, sem ugotovil, da je bil kupon za popust odštet od mojega vračila. Čeprav nam je všeč in obdržali fleksibilno podlago [več kot polovico celotne nakupne cene kompleta], je bil kupon za popust popolnoma označen proti našemu vračilu vzmetnice. Od 250 $ kljub 100-dnevnemu poskusnemu obdobju, 100 % donos. To ni bilo očitno nikjer na njihovi spletni strani niti v pogovoru s službo za stranke pred nakupom. Ko sem se o tem pozneje pogovarjal s službo za stranke, je oseba preprosto ponavljala: Prejeli ste 100-odstotno povračilo.

Odgovori

Odgovori

Matt
26. septembra 2020 ob ​​10.34 uri

Mogoče bi morali prebrati pravilnik o vračilu.

Odgovori
Robert
3. marca 2019 ob 22.45

Na koncu obdržim to sranje za žimnico, ki so mi rekli, da sem dobil vračilo, moral sem donirati v dobrodelne namene, no nihče noče rabljene VZMICE. Eden je rekel da, ampak moram plačati 50 $, da ga poberem, bodi previden pri nakupu tega sranja in res čvrst hrbet boli boleče noge. Tega izdelka ne bi priporočal.

Odgovori
Kevin Mountain
28. decembra 2018 ob 10.59 uri

To je najslabša vzmetnica, kar sem jih kdaj imel. Hrbet me vedno boli in nikoli prej ni bil problem. Poskušal sem vrniti vzmetnico in njihova podporna ekipa je uganila, da je PRETEŽKO, preden sem jim sploh povedal, zakaj jo vračam. To je kot spanje na opekah. Ignorirajo mojo prošnjo, da vrnejo opeko, namesto tega mi poskušajo prodati vzmetnico.

Raziskave Nectar ugasne ali odstrani negativne ocene, vendar vedo, da je vzmetnica odpadna. Ne zapravljajte svojega denarja in vam ga NE bodo dovolili vrniti, garancija, ki jo obljubljajo, ni resnična.

Odgovori

Odgovori

Phyllis Kvinsland
23. junija 2020 ob ​​20.25

Točno tako…. poskusite celo podariti vzmetnico v KRIZI COVID. Čas je, da se obrnete na BBB in potem države slabe poslovne prakse, odvetnika in karkoli drugega. Kaj je ŠAM podjetja, kaj šele vzmetnica, na kateri je pretežko spati! Kako jim uspe sploh priti do najbolj ocenjenega priporočila za vzmetnice?

Odgovori
Lisa Fioretto
3. decembra 2018 ob 19.57

Kupil sem to vzmetnico, vendar menimo, da se je premalo utrdilo, kaj lahko storimo glede tega?

Odgovori

Odgovori

Jess RJ
14. februarja 2019 ob 9.04

Nadvložek za vzmetnico lahko naredi trik. Tukaj je nekaj, kar smo preizkusili… https://www.gov-civil-aveiro.pt/best-mattress-topper-reviews/

Odgovori
Vic
17. novembra 2018 ob 9.47

Pred tednom dni sem kupil to vzmetnico. Zadovoljen sem, da tehtam 200 in mi je zelo udobno, vendar vidim, da je neprijetno za nekoga, ki je suh. Ko sem se prvič ulegel, nisem razumel, da je na trdni strani, ker se mi je zdelo, kot da sem se pogreznil in je mehko, a ko sem ležal, sem začel razumeti trdnost. Slišal sem pritožbe glede vonja, a iskreno povedano, moja vzmetnica sploh ni dišala in je v nekaj urah dosegla velikost, čeprav piše, da 11 palcev moje ni 11 palcev, ampak približno 9 1/2. Zelo sem zadovoljen, da je bilo vredno svojega denarja. Dostavljeno je bilo v 7 delovnih dneh, kar je bilo tudi lepo, saj sem slišal pritožbe glede počasne dostave. Vsekakor bi to priporočal ljudem s težo.

Odgovori
Billy Knoth
3. novembra 2018 ob 11.34

Pred tednom dni sem naročil vzmetnico Nectar in še vedno ni odposlana. Več preglednosti bi bilo čudovito. Upajmo, da bo vzmetnica prispela do torka, kar bo 10 dni. Če ne, bom ta forum posodobil in bom še bolj razočaran.

Odgovori
Robert Berger
27. oktobra 2018 ob 23.24

Dobili smo prvo vzmetnico King Nectar in se ni popolnoma razširila, še posebej na vrhu in na dnu (samo 8″ na dnu in 10″ max kjer koli drugje). Nectar je takoj poslal še enega. Popolnoma se je razširil v nekaj urah.

Vendar se nam zdi preveč mehko. Bil sem presenečen, saj je bila večina pritožb, da je preveč trden. A oba se dovolj potopiva vanjo, da se je malo težko premikati. In moje žene boli hrbet. Grozi, da bo spala na tleh tonite. Minilo je približno mesec dni, odkar spimo na pravilno razširjenem.

Obrnil se bom na Nectar, da vidim, kaj imajo za povedati.

Odgovori

Odgovori

Jess RJ
14. februarja 2019 ob 8.28

Žal mi je, da imate negativno izkušnjo. Radi bi slišali, kako je ta težava rešena.

Odgovori
John B
9. oktobra 2018 ob 16.37

Z ženo sva Nectar poskusila nekaj več kot 30 dni. Ponovno smo ga nastavili. Nisem od tistih, ki bi pisali negativne ocene, vendar menim, da je ta pomembna. Čutili smo, da je vzmetnica Nectar odpuščena predolgo in preveč. Čeprav se je začelo počutiti udobno, je hitro postalo manj in prenos gibanja je bil opazen po 3 tednih. Povedal se je in se je zdelo, da se je v dveh tednih težko prevrniti. Postopek odpovedi in vračila je bil grozen. Trajalo je več kot mesec dni in šele zdaj dobivam vračilo. Čeprav se ideja o podaritvi svoje vzmetnice sliši dobro, ni tako enostavno, saj si skoraj nič dobrodelnih organizacij želi odgovornosti. Za nas podariti kraljevo vzmetnico ni bilo lahko. Nectar se je spraševal, zakaj (ni kul, če trdite, da ni bilo zastavljenih vprašanj) in ni ponudil možnosti, da bi vzmetnico (ki je zelo težka) dvignili do štirih e-poštnih sporočil, kar je postalo preveč zapleten postopek fotografiranja in izpolnjevanja obrazce, pa tudi, da moje novo podjetje za žimnice podpiše obrazec. Popolnoma sem nezadovoljen s svojo izkušnjo z Nectarjem. Če bi imeli oceno z zvezdicami, bi bila to 1 ali 2.

Odgovori
Randy vsi
1. septembra 2018 ob 16.28

30. avgusta 2018 smo prejeli veliko vzmetnico. 1. septembra smo jo odprli in pustili, da opravi svoje, minilo je 72 ur, kot pravijo, da naj se popolnoma razširi. noge, tako da bi zelo neprijetno spali z našimi vratovi!! Nisem zadovoljen in smrad zaradi izpuščenega plina je grozen in se sploh ni umiril, v zelo prezračevani sobi bi želeli nekaj odgovorov, zakaj te težave še niso rešene, plačali smo skoraj 900$ in želimo odgovore, prosim odgovorite nazaj nam nektar, ker se bo vrnil v vaše podjetje, če ne boste mogli odpraviti te težave!!

Odgovori

Odgovori

Jess RJ
12. februar 2019 ob 14.34

Ste se kdaj oglasili z Nectarjem?

Odgovori
George
25. avgusta 2018 ob 15.38

Vzmetnico sem naročila 4. 8. 18. in še ni bila odposlana. Edina komunikacija, ki je sprožila komunikacijo, je bila moja potrditev naročila 4. avgusta. Za odgovor je bilo potrebnih številna e-poštna sporočila in nikoli ne odgovorijo na vprašanje, kdaj bo moja vzmetnica odposlana. Do nekoga lahko pridete prek klepeta, vendar vam le pove laž. 3 absolutni datumi pošiljanja so prišli in odšli. Zgrabijo vaš denar takoj vnaprej, vendar vam ne povedo, da nimajo zalog. Namesto da bi živeli v skladu z oglaševanjem na njihovem spletnem mestu, naročite dostavo danes v 2-5 delovnih dneh, vas zavedejo in vam nato ne zagotovijo nobenih informacij. Zadnja laž za klepet zame je, da bo moja vzmetnica odposlana 7. septembra 2018, 49 dni po tem, ko je bila naročena in plačana. Ne verjemite nobeni recenziji spletnega mesta Nectar, ni mogoče niti pustiti ocene. To so lažne, kar pojasnjuje vse ocene s 5 zvezdicami. To podjetje deluje kot prevara in to, kar velja za storitve za stranke, je patetično.

Odgovori
George
24. avgusta 2018 ob 18.59

Vzmetnico sem naročila 4.8.18, na spletni strani je pisalo, da naročite danes dostava v 2-5 delovnih dneh. 26 dni kasneje in nimam pojma, ali bo to kdaj odposlano. Razen potrditve naročila ni bilo nobene komunikacije, ki bi jo sprožilo podjetje o mojem naročilu. Takoj so zgrabili moj denar in nikoli niso navedli, da ga ni na zalogi, in niso imeli pojma, kdaj bo odposlan kljub oglasu za dostavo v 2-5 delovnih dneh na spletnem mestu. Namesto tega so po večkratnih poskusih e-pošte in uporabi njihove funkcije klepeta prišli in odšli 3 domnevno absolutni datumi pošiljanja. Preprosto in preprosto lažejo. Na njihovem spletnem mestu ni mogoče pustiti ocene, od kod torej prihajajo vse te ocene? Veste, vse tiste ocene s 5 zvezdicami? Edina razlaga je, da so lažni. Bodite previdni, to podjetje je prevara.

Odgovori

Odgovori

GEORGE
11. septembra 2018 ob 9.56 uri

Prvič, razen potrditvenega e-pošte, Nectar me NIKOLI ni kontaktiral z nobenimi informacijami ali posodobitvami statusa. Morate vzpostaviti stik, oni pa se zelo počasi odzivajo. Večkrat so mi rekli, da bo moja žimnica odposlana 7. 9., potem je postala 7. 9.-9. 13., zdaj pa šele 20. 9.. Nektar očitno nima pojma in o tem niso niti približno iskreni. Dobil sem toliko ladijskih datumov, da je smešno. Nectar si zasluži tožbo. Če bom imel srečo, bo morda prišel pravočasno za božič.

Odgovori
Diana
11. julija 2018 ob 6.01

Kaj pa uporaba nastavljive podlage?

Odgovori
Steve C
21. maja 2018 ob 18.54

Vsekakor morate nekaj povedati o njihovih neverjetno počasnih časih pošiljanja. Trajalo je 6 tednov, da sem dobil dve, ki sem jih naročil. Zelo poceni narejeno. Po mesecu dni se je močno pokvaril. Spal je ZELO vroče in je imel zelo izrazit vonj po peni/kemičnem vonju. Ko smo se odločili, da jih vrnemo, se je nočna mora nadaljevala. Potrebovali so tedne, da so jih prevzeli in vrnili kupnino. Če se sliši predobro, da bi bilo res po tej ceni, je to zato, ker je.

Odgovori

Odgovori

Tim Q
11. junija 2018 ob 12.05

Ravno nasprotna izkušnja od SC. Prejel naš v 5 dneh (MN). Brez odvajanja plina, vendar je na (blizu zelo IMO) trdni strani, zato se bomo vrnili. Služba za stranke pred nakupom je bila vrhunska.

Odgovori
JessieJ
10. maja 2018 ob 9.24

Jeesh Želim si, da bi videl to oceno, preden sem kupil svojega. Zame je kot spanje na deski. Bila sem tako navdušena, da sem mislila, da bo to postelja mojih sanj. Tako razočaran.

Odgovori
Tom Mills
7. aprila 2018 ob 6.20

Zelo sem navdušen nad kakovostjo tega pregleda. Kot inženir sem bil zadovoljen s tem, kako kvantificirate svoje teste, na primer s testom trdnosti in toplotnim slikanjem. Hvala, upam, da bom videla več vaših mnenj.

Odgovori
Mike
5. aprila 2018 ob 13.10

Kupil sem Cal King, vendar ga na žalost vračam, ker je zelo trden. Imam 5'10 180 funtov. Ko sem ležal na njej, sem resno mislil, da ležim na kosu vezanega lesa. Vsekakor gre za kakovostno izdelano vzmetnico, o tem ni dvoma in ima zelo donosno ceno. Če pa iščete tisto vzmetnico, v katero padete in vas pogoltne in se počuti plišasto, tega ne kupujte. Če imate radi trdo, potem je to vzmetnica za vas! Osebno menim, da bi morala biti ocena trdnosti višja od 7, bolj kot od 9 do 10.

Kim Kardashian in Ray J sta zaročena
Odgovori
Liz Cary
5. aprila 2018 ob 12.10 uri

zame preveč čvrsta. zbudila se na njem....

Odgovori
Cathy Fields
4. aprila 2018 ob 6.24

Želel sem vas samo opozoriti, preden kupite Nectar. Prvi, ki sem ga naročil, se ni v celoti razširil. Sredina se je razširila na 6″, glava in stopalo pa sta se razširili na 9″. Obvestil sem Nectar in poslali so drugega. Ta se po 3 tednih še ni popolnoma razširil. Izgleda kot viseča mreža. Trenutno poskušam dobiti svoj denar nazaj, vendar zelo malo napredujem. Vso srečo, če kupiš.

Odgovori
Sue Strosky
3. aprila 2018 ob 18.02

Naročil sem Nectar in je zame veliko pretrd. Tehtam 150 funtov. Zdi se, da ne najdem ocene, ki bi ponujala srednje do srednje mehko trdnost. Lahko pomagate?!

Odgovori
Amy Nuckols
2. aprila 2018 ob 11.51

Pravkar sem naročil dvojno posteljo, da vidim, če lahko spim na njej, če lahko, bom naročil večjo. Hvala za vašo oceno, bilo je zelo koristno. Sem eden tistih ljudi, ki imajo pritisk na ramena, boke in kolena in upam, da me bo ta vzmetnica spravila nazaj v posteljo. bo posodobil.

Odgovori
PainMkr
2. aprila 2018 ob 10.22 uri

Hvala za to poglobljeno, pošteno oceno.

Odgovori

Odgovori

mike hohmann
10. aprila 2018 ob 12.14 uri

Če vam je všeč Firm, potem je to vzmetnica za vas. Tukaj sem objavila oceno svoje izkušnje in je niso odobrili. Zato predvidevam, da ne želijo poštenih povratnih informacij od ljudi, ki so izdelek dejansko preizkusili. Prepričan sem, da prejmejo nadomestilo za spreminjanje svojih mnenj v korist podjetij, ki jih pregledujejo.

Odgovori

Odgovori

Lynne Sciandro
18. maja 2018 ob 15.35

Kakšna je bila vaša ocena? Z možem nisva majhna človeka in ima slab hrbet. Skoraj eno leto kupujemo vzmetnice. Preizkusili smo vse Saatve in Loom and Leaf in nobena od njih ni bila udobna zanj. Prosim, povejte mi, kaj si iskreno mislite o tej vzmetnici

Odgovori
Sharon Gibson
10. marca 2018 ob 13.54

Zelo cenim poglobljen pregled.

Odgovori

Odgovori

Cathy
4. aprila 2018 ob 6.23

Sharon, želela sem te samo opozoriti, preden kupiš Nectar. Prvi, ki sem ga naročil, se ni v celoti razširil. Sredina se je razširila na 6″, glava in stopalo pa sta se razširili na 9″. Obvestil sem Nectar in poslali so drugega. Ta se po 3 tednih še ni popolnoma razširil. Izgleda kot viseča mreža. Trenutno poskušam dobiti svoj denar nazaj, vendar zelo malo napredujem. Vso srečo, če kupiš.

Odgovori
Larry
4. marca 2018 ob 12.10

Prejšnjo nedeljo (25.2.2018) sem naročil svojo queen-size nektar vzmetnico in so mi rekli, da bo prispela naslednji petek, in je tudi prišlo. Ne bi mogel biti bolj zadovoljen s sistemom za sledenje, ki me je vedno obveščal o njegovi poti do moje hiše. Čez pet dni (3/2/18) je bil na moji verandi. Morda je bilo v preteklosti nekaj težav z dostavo, a če sem na primer, je Nectar natančno prilagodil svoj sistem dostave in napake so bile odpravljene.

Razpakiranje vzmetnice je bilo enostavno in je bila v desetih minutah pripravljena na posteljo na vrhu moje škatle.

Še nikoli nisem imel boljše vzmetnice od te!

Odgovori
mae dea
4. marca 2018 ob 11.57

No, Nectar me ima v stiski. Na svoji spletni strani dovoljujejo le pozitivne komentarje, tako da kot potrošnik nimam veliko možnosti. Veliko o njihovih dolgih dobavnih rokih in slabi storitvi za stranke na različnih spletnih mestih v obliki you tube.

Vzmetnica je prispela nekaj tednov po naročilu. Ravno pravočasno za goste izven mestne hiše. Izkazalo se je, da je okvarjen z veliko konkavno depresijo v središču. Trajalo je 24 ur, da je služba za stranke odgovorila na moja e-poštna sporočila in klice. Ko so se odzvali, so me dali skakati skozi obroče in kar naprej menjavali obroče. Želeli so na primer štiri slike okvare in eno nalepke. Nato so me prosili, naj dobim ravnilo in pokažem vdolbino. Za to nimam togega šestmetrskega ravnila. Prav tako sem star 73 let. grama in ne te tehnične podkovanosti, zato pridobivanje slike iz telefona v e-pošto Nectar ni tako enostavno. Tako da sem zaljubljen!!!! Zelo nezadovoljen z Nectarjem in sem prosil svojega izdajatelja kreditne kartice, naj začne postopek spora glede stroškov. Zdaj bi moral svoje hišne goste poslati v hotel???? Veliki prihranki!

Odgovori
Kristi McDaniel
18. januarja 2018 ob 17.07

Pred 9 dnevi sem prejel svojo ležišče Nectar in ima ZELO plin. Imam ga dobro prezračeno in vonj se je nekoliko razpršil, vendar ima vzmetnica še vedno močan vonj. Zaradi tega ne morem preizkusiti udobja postelje. Rekli so mi, naj počakam še en teden. Prebral sem VELIKO ocen in NOBENA od njih ne omenja, kako slabo je odvajanje plina, resnično sem razočaran. Od 29. novembra nisem imela postelje za spanje. Kakšen predlog?

Odgovori

Odgovori

Sarah J
20. novembra 2018 ob 12.59

Jaz se ukvarjam z isto težavo! Sem v šestem tednu in še vedno imam močan vonj po plesni. Poskušam sodo bikarbono in pogosto pranje posteljnine. Linija za pomoč strankam za Nectar ni imela dodatnega nasveta. Nočem ga vrniti, ker tako dobro spim, a če se ne bo izboljšalo, bom vrnil svojo vzmetnico.

Odgovori
Lori
6. januarja 2018 ob 10.50

Pozabil sem vprašati na zadnje vprašanje. Želel sem razumeti posebne meritve za vzmetnico velikosti kraljice. Zlasti žepna velikost za nakup rjuh. Hvala za dimenzije.

Odgovori
Lori
6. januarja 2018 ob 10.48

Hvala za vaš pregled. Želel sem pogledati natančne dimenzije, še posebej velikost žepa za nakup rjuh. Ali lahko prosim zagotovite? Lori

Odgovori
Dave
5. decembra 2017 ob 17.10

Vzmetnice so dobre, vendar so časi dostave grozni. Trajalo bo 30 dni ali več, preden bodo odposlani, nato pa dodajte 4 ali 5 dni za samo pošiljanje.

Odgovori

Odgovori

Radiah S
9. marca 2019 ob 10.01

No, rudnike sem naročil prejšnjo soboto in piše, da traja do 3 delovne dni za pošiljanje, teden dni kasneje sem trenutno na čakanju in čakam, da se pogovorim z nekom o odpremi mojega naročila.

Odgovori
David Nolder
21. decembra 2018 ob 19.56

Vzmetnico sem naročil pred dobrima 2 tednoma, v 4 dneh pa sem imel žimnico doma

Odgovori

Odgovori

Igla
26. januarja 2019 ob 20.56

Jaz tudi. Jaz sem svojega prejel v manj kot enem tednu.

Odgovori
Carly Swan
5. decembra 2017 ob 14.12

Ali bi bilo to pretrdo za enoposteljno ležišče z 250 lb?
Ali ima Nectar kanadskega distributerja?

Odgovori

Odgovori

Igla
26. januarja 2019 ob 20.54

Za to težo je popoln. Imam približno enako težo kot ti in sem zelo zadovoljen.

Odgovori

Odgovori

Jess RJ
5. februarja 2019 ob 2.59

Tako z veseljem pomagam!

Odgovori

Pustite odgovor Prekliči odgovor

Vaš elektronski naslov ne bo objavljen.Obvezna polja so označena*

Komentiraj

ime*

E-naslov*

Ocena0

Lokacija

Shrani moje ime, e-pošto in spletno mesto v tem brskalniku za naslednjič, ko bom komentiral.

To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši podatki o komentarjih .

Primerjaj izdelkePrimerjaj izdelke
Stopite v stik

Zanimivi Članki